Te Koop

Clubleden kunnen hier gratis adverteren. Zoekt u nog dat ene onderdeel of wilt u eens flink opruimen, stuur de webmaster een e-mail met foto’s, type bouwjaar, vraagprijs en uw persoonsgegevens, welke op internet vermeld mogen worden. Advertenties worden na drie maanden verwijderd, tenzij tijdig aangegeven bij de webmaster kunnen deze verlengd worden.

 


 

10-12-2019

Te koop aangeboden:

Motorambulance voor twee motoren of drie bromfietsen.
Incl. reservewiel, oploopbrug en wielsleutel.

Wim S.
Nieuw-Vennep
0252-689095

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


09-12-2019

Te koop aangeboden:
Wegens inperking van de motorstand door leeftijd e.d. bied ik hierbij te koop aan:
Nog een 4-tal kratjes vol aan sloop-onderdelen van ooit twee bijgekochte blokken in de loop der tijd. Veel hiervan zijn new old stock ( w.o. bv ook twee stuks van de 5-de versnelling! Drive en driven). Ook wat van de voorlopers 1972 – 1975. Helaas geen uitlaten en goede cilinders meer beschikbaar. Voor een leuk prijsje mag dit voorraadje onderdelen ook verkocht worden.

Voor vragen en bezichtiging gelieve contact op te nemen via mobiel 06 – 12816349

of e-mail: Bert van ’t Land
te Emmen

 


 

 

GEZOCHT: NAAF 4-LEADING TROMMELREM VOOR (zie foto voorwiel).
Dit in verband met de restauratie van een Suzuki GT550 type J uit januari 1973. Daar hoort natuurlijk een 4-leading in!
Het gaat alleen om de complete naaf. Met of zonder wiel (met ankerplaten, met of zonder de remvoeringen). De “handle” heb ik reeds in mijn bezit. Ik heb van Marcel V. begrepen dat de naaf van een Suzuki GT750 ook zou passen.Wie kan me blij maken of de gouden tip geven waar er één ligt te verstoffen?Alvast bedankt!Henry S.
E-mail
06-30014150