Clubkleding

Tijdens de laatste ALV is gevraagd naar clubkleding, gezien de ervaringen die we als club hebben met clubkleding, hebben we een oplossing gevonden om aan de vraag naar clubkleding te voldoen.

We hebben contact gezocht met een bedrijf die de clubkleding op bestelling gaat maken en versturen. Bestellingen moet je zelf plaatsen in de webshop van Homemadeworld. Klik op de foto, waarna je wordt doorgeleid naar de Suzuki T&GT artikelen in de webshop. Je besteld en betaald persoonlijk je bestelling en het wordt op je huisadres bezorgd. Je sponsort ook nog eens je club, want per verkocht item komt er een afdracht naar onze clubkas.

Het assortiment, welke het hele jaar door verkrijgbaar is, bestaat uit: T-shirts, sweaters, polo’s en soft shell jassen voorzien van het bekende club-logo. De T-shirts, polo’s en sweaters zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en grijs, de soft shell jassen zijn verkrijgbaar in zwart. We hebben de mogelijkheid om in de (nabije) toekomst het assortiment uit te breiden en ook de mogelijkheid andere merchandise toe te voegen. Suggesties zijn altijd welkom bij het bestuur.