Internationaal treffen 2020

GECANCELD

9 Juli -12 juli: Suzuki T&GT Liefhebbersclub Nederland

Internationaal treffen 2020

Internationaal treffen 2020; Jubileumfeest Suzuki T&GT club 2000 – 2020!

Info
Info

De Suzuki T&GT Liefhebbersclub Nederland bestaat 20 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom organiseren we een treffen waarbij iedereen die ons een warm hart toedraagt welkom is. Van donderdag 9 juli tot en met zondag 12 juli maken we een feestje op manege Luttenberg, een prachtige locatie in een schitterende omgeving.

Adres: manege de Luttenberg, Looweg 6 A, 8105 SL, Luttenberg, NL

klik hier voor de flyer

Het weekend zal bol staan van de activiteiten en belevenissen zoals op vrijdag en zaterdag een mooie toertocht, op vrijdag avond muziek van DJ heavy Piet en op zaterdagavond komt de band Shadowplay een optreden verzorgen. Daarnaast zal er een onderdelen markt zijn, is er een loterij met mooie prijzen en gaan we mooie, aparte en bijzondere Suzuki’s tentoonstellen.

Uiteraard zal het aan eten en drinken niet ontbreken! Maar de belangrijkste reden om te komen is omdat je hier gelijkgestemde Suzuki 2 – takt liefhebbers uit heel Europa gaat tegenkomen.

We organiseren volgens hetzelfde principe als bij onze eigen nationale treffens, wat betekent dat we een vaste prijs hanteren voor de toegang tot het treffen inclusief een aantal opties. In de prijzen zijn meegenomen het gebruik van het terrein en de voorzieningen, ontbijt, warm eten, toertochten, live muziek en toeristen belasting.

Bij vooraf inschrijven en betalen krijg je bij aankomst een gratis T – shirt. Let wel op, je krijgt het shirt alleen als de betaling voor 7 juni 2020 binnen is!

Globaal programma:
Donderdag:
• 15.00 uur terrein open.
• 17.00 uur keuken (frituur) open.
• 19.00 uur welkomst woord door de voorzitter en het bestuur.

Vrijdag:
• 07.00 – 09.00 uur ontbijt.
• 10.00 uur toespraak voorzitter + briefing toertocht.
• 11.00 uur start toertocht, terug rond 17.00 uur
• 18.00 uur bbq/buffet
• 20.00 uur DJ heavy Piet

Zaterdag:
• 07.00 – 09.00 uur ontbijt.
• 10.30 uur briefing toertocht.
• 11.00 uur start toertocht, terug rond 17.00 uur
• 18.00 uur bbq/buffet.
• 20.00 uur bekendmaking verkiezing mooiste/origineelste/gerestaureerde/ongerestaureerde motor)
• 20.30 uur optreden band Shadow play, (in de pauze is de trekking van de loterij)

Zondag:
• 07.00 – 09.00 uur ontbijt
• 10.00 uur afscheidswoord door bestuur T&GT club.
• 12.00 uur einde evenement en vertrek.

De prijs voor dit prachtige evenement is slechts €85,- per persoon (18+) voor het hele weekend!
Voor deelnemers die overnachten in een hotel en/of B&B en dus niet op het terrein overnachten en ontbijten geldt een tarief van € 60,- p.p.
Deelnemers die maar 1 dag en 1 nacht komen betalen € 42,50 p.p.

Daarmee is dus alles betaald uitgezonderd de drankjes en het eten op de donderdag. Donderdag is er geen dinerbuffet maar kan gebruik gemaakt worden van de frituur horeca (friet en diverse snacks) op de locatie. Ook dit is voor eigen rekening. De benodigde consumptie bonnen (friet/snacks en drank) kunnen gekocht worden bij de organisatie.

Kinderen tot en met 12 kunnen gedurende het evenement gratis meekomen en hebben gratis toegang tot het ontbijt en het buffet. Voor personen tussen de 13 en 17 jaar wordt een bijdrage gevraagd van € 25,- voor het hele weekend, ook inclusief ontbijt/warm buffet echter zonder T- shirt.

De mogelijkheid om bij aankomst in te schrijven en te betalen is natuurlijk aanwezig, je krijgt dan echter geen T-shirt. Om een goede inschatting van het aantal bezoekers te kunnen maken verzoeken we je dan ook om je van tevoren in schrijven middels het inschrijfformulier! Alleen dan krijg je een gratis T – shirt dat zeker de moeite waard is en weet de organisatie waar ze aan toe is.

Aanmelden doe je als volgt; download het inschrijfformulier, vul het in en stuur het naar secretaris@suzukigtclub.nl

Vermeld duidelijk je naam, aantal personen + leeftijd en de maat van je T-shirt voor personen 18+.

Vul het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in. Dat zorgt voor een vlotte afhandeling bij het inchecken en het bestellen van de benodigde spullen. Maak het verschuldigde bedrag over naar het vermelde rekening nummer ten name van de Suzuki T&GT club, verder hoef je niets te doen.

De betaling dient uiterlijk 7 juni 2020 bij ons binnen te zijn in verband met het bestellen van de T-shirts. Wees op tijd! Bij betalingen na genoemde datum kunnen we niet garanderen dat er een T-shirt voor je klaar ligt.

Mocht je nog iets willen weten neem dan contact op via secretaris@suzukigtclub.nl of voorzitter@suzukigtclub.nl

>>GEANNULEERD<<